Koed Træf 2017 BMW træf 528 E39

Koed Træf 2017 – Muscle in a suit

Lars Meller Koeds Krog Leave a Comment

Show-Bimmer med special lakering & masser af Hamann!

Dagens mest opsigtsvækkende bil – i hvert fald hvad lakering angår – var helt klart en sølvfarvet 528i (E39) fra 1997. Den havde taget turen helt fra København, og var lakeret i den helt unikke McLaren Silver, som egentlig er en Mercedes-Benz farve, men den fremstod helt ufattelig elegant med sin markante metallic-finish. Det er lidt svært at beskrive den præcist, men den ligner mest af alt en lak, der er blandet op med millioner af knuste krystaller; flot, dyb, elegant og helt speciel.

Koed Træf 2017 BMW træf 528 E39

BMW 528i E39 med masser af Hamann udstyr, og McLaren lakering

Udover den fantastiske lakering, havde bilen også fået alt i Hamann-udstyr, styling og performance. Undervognen var en KW variant 3 gevind. Denne omfattende modificering til trods, fremstod bilen utrolig gennemført med en nærmest underspillet elegance. Det er et godt eksempel på en bil, hvor det kun er kendere, der kan se at den har fået den store tur – mange almindeligt dødelige vil ofte blot tænke at den har fået nogle flotte fælge og en sænkning…
Som supplement til den fantastiske styling, som også inkluderede fuldt interiør lavet hos IM sadelmager, havde motoren fået et solidt boost med et Rotrex kompressorkit, der har hævet effekten til 280 hk.

Denne bil blev kun brugt til træf, udstillinger og under andre særlige omstændigheder, og det var første gang bil og ejer var til KOED træf.

The following two tabs change content below.
Lars Meller
Tekstforfatter og skribent med en forkærlighed for lækre biler, herunder naturligvis BMW og ALPINA. Triller til dagligt rundt i en F11, som er den dejligste bil jeg nogensinde har haft. Blogger om nyheder, guides og little known facts om BMW og KOED.
Lars Meller

Nyeste indlæg af Lars Meller (se alle)