KOED besøger Syndikat Asphaltfieber

Henrik Sørensen Koeds Krog Leave a Comment

KOED Camp – BMW Syndikat 2017 – Verdens største BMW Træf!

Efter en veloverstået tur til BMW Syndikat Asphaltfieber 2017, vil jeg gerne dele lidt af vores oplevelser fra turen med jer.

Historien starter efter et kort besøg i 2016, hvor vi (et mindre hold af medarbejderne fra Koed) fik en fin og varm velkomst af Ole Olsen fra Hals, da vi ankom sent fredag aften. Han var vores kontakt på indersiden af hegnet da vi ventede på at komme ind.

Han var så rar at have holdt en fin lille plads til os. Det satte vi stor pris på! Man jo nok altid er lidt usikker på hvordan og hvorledes, når man kommer til et nyt sted. Specielt når man som os, kom midt om natten!

Det gav os ideen til en Koed Camp her i 2017. En camp der ville være et godt fundament for de mange danskere der hvert år tager turen. Der måtte være potentiale for noget “Koed Karma” her, så man som gæst til træffet kunne komme til at ligge iblandt danskere, stifte nye BMW bekendtskaber, og være nogenlunde sikker på at få en plads, som ikke var totalt langt væk fra det hele. Og som ikke er mast ind imellem et hold russere på den ene side, og Italienere på den anden 🙂

Så allerede under den bagende sol i 2016 i Obermehler blev grundstenen til Koed Camp BMW Syndikat Asphaltfieber 2017 lagt.

Turen gik fra Kolind fra onsdag morgen. (Efter vi havde fyldt 2 kummefrysere med is fra Grenå) Så Klaus Bæk Knudsen, min bror Claus, Troels Plougmann Olsen, samt undertegnede drog afsted.

Første stop på turen var at skaffe proviant til nogle gode dage i Tyskland.
Når nu vi havde en camp, kunne vi ligeså godt hygge lidt om “gæsterne”

Syd for grænsen mødtes vi med Lasse Elbech og hans kære Randi. Lasse var ophavsmanden for den planlagte samkørsel der skulle finde sted den næste dag.
LINK: Vores begivenhed på Facebook

Derefter gik turen til hotellet Best Western Plus Hotel Am Vitalpark – 37308, Heilbad Heiligenstadt, Germany. Det lå helt perfekt, kun 42 km fra Obermehler, 99996, Tyskland. Stedet hvor det hele skulle ske.
LINK TIL HOTELLET

Onsdag aften gik med spisning i godt selskab. Wienerschnitzel. What else?? 🙂

Derefter med drinks på terrassen. Det var helt perfekt. Det er lige sådan et sted det er perfekt til lejligheden. Genialt sted.

Torsdag:

Da vi kom på højkant tidligt torsdag morgen, havde vi fået mere godt selskab. For nu var Mohs, Kim, og Claus ankommet. De havde taget turen i stiv arm og sluttet af men en lur i bilen.

Afsted det gik til flyvepladsen Obermehler-Schlotheim ved Thüringen.
Da vi ankom til stedet kørte vi lige ind, selvom den officielle åbning først var Kl. 14:00. Det var allerede MANGE gæster, men heldigvis fandt vi et lækkert sted, som viste sig at være helt perfekt. Og så var det bare det bare med at få mærket et stort område af til vores camp. Vi var alle spændte når nu det var første gang: havde vi lavet den for stor eller for lille? Men campen skulle vise sig at være i en en perfekt størrelse.
Først troede vi at det var lidt langt væk, men eftersom der kom mange mange flere menesker, viste detsig at vi faktisk lå lækkert centralt.

Her kan I se lidt billeder fra etableringen:
Mohs “Viser flaget”

Nærmest lige som vi var færdige med at stille an ankom de første gæster i Koed Camp. Det kunne ikke passe mere perfekt.

Og så var det bare med at komme ud og se nogle BMW’er. Her nedenfor har jeg taget nogle highlights af alt det der var at se. Der ud over har jeg lagt en masser billeder i det tilhørende galleri nederst i denne post.

Det er dejligt at se når det ikke kun er danskere det ser langt efter tyskernes biler.
Her er det tyskere der ser begejstret til vores danske biler. Det kan jeg godt li’! 🙂

Torsdag aften satte den første lille fest ind. Enkelte gik til vaflerne, uden at der skal nævnes navne. Men jeg er ret sikker på at der var enkelte der havde tømmermænd fredag morgen 🙂


Fredag og lørdag gik med se på BMW’er og få masser af BMW snak. Vejrguderne skulle lige spille lidt med musklerne, så vi fik lige et par omgange regn. Men så var der bare det mere BMW hygge i teltet.
Det gav noget vand, men kun i korte perioder.

Om aftenen startede vi grillen op. Det var top hyggeligt.Der var også tænkt på dem der kunne lide “Tysker Tramp”. #jegervistvedatblivegammel Men fedt nok. Det er noget der for alle dem det vil hygge sig i BMW miljøet.


Game over. Sådan ser det ud når der har været en god fest. Og hvad laver det telt derinde??


Dagen derpå.


Team Koed på tur :O)

Sidste aften til Syndikat var lørdag. Efter maden var det tid til en gåtur. Det er en helt fantastisk atmosfære.

Søndag, som var sidste dag, blev mest brugt med at pakke ned og hjemtransport. Overraskende mange blev, og gav en hånd med at tage vores Koed Camp ned. Tak! 🙂

Lidt kø på A7 men ikke det store. Men alle de gode oplevelser i frisk erindring, og i godt selskab, ja så var der ikke noget der kunne slå os ud af den. Og da slet ikke en lille kø som var overstået på 20 minutter.

Atmosfæren til BMW Syndikat Asphaltfieber et intet mindre end fantrstisk.
Uanset hvilket land du kommer fra, uanset hudfarve, uanset sprog, uanset religion, uanset værdier i livet, så er BMW en brobygger. Alle er til Asphaltfieber for det samme, nemlig deres passion for BMW.

BMW kulturen og menneskene omkring smelter sammen. 4 dage hvor alle er er vindere. Alle respekterer alle.
Er du glad for BMW, og vil du være lykkelig, så er BMW Syndikat Asphaltfieber stedet for dig. Jeg giver min varmeste anbefaling til BMW Syndikat Asphaltfieber.

Ses vi til Syndikat Asphaltfieber 2018?
Giv din mening til kende i kommentarene 🙂