eBay giver omsætningsboost i Koed

Patrick Blom Bachstein Koed Staff, Koeds Krog Leave a Comment

Artiklen er oprindeligt bragt i ‘Erhverv Djursland’ nr. 202, juni 2017.

Ejerleder Henrik Høstrup Sørensen har med sit Koed A/S de sidste par måneder for alvor fået hul igennem på e-handelsportalen eBay.

„Først kunne vi kun lægge nogle få emner op på portalen. De ville lige sikre sig, at vi var seriøse og behandlede kunderne ordentligt. Men nu har vi fået automatiseret vores oplægning af emner, så det sker helt automatisk i vores administrative system, så nu kommer det til at gå stærkt.“

Henrik forklarer, at der de sidste to måneder er solgt brugte BMW-reservedele for omkring 200.000 kr. på eBay. „Og det er på grundlag af de godt 20.000 emner, vi havde oppe. I sidste uge blev der åbnet for 40.000 flere emner, fordi eBay kan se, at vi gør det ordentligt, og at kunderne er tilfredse.“ Hele set-up’et er der „Vi har logistikken, vareflowet og folk til at sende vores reservedele afsted i forvejen. De er ligeglade med, om pakken skal til Thisted eller Bulgarien,“ forsikrer Henrik. Så snart en reservedel fremover registreres i virksomhedens system med beskrivelse, billeder og pris, bliver den automatisk aktiv på eBay.

eBay ikke svært

Man skal bare beslutte sig for det, hvis man som virksomhed vil i gang på eBay, der er verdens største e-handelsportal, rådgiver Henrik. „Vi har taget tilløb i mange år, uden rigtig at gøre det alvorligt. Men nu er vi gået „all-in“ og har fået tilrettet vores administrative systemer, så det er til at have med at gøre.“

Professionel Sparring

 Resultatet for 2016 viser en bruttofortjeneste på 8,7 mio. kr. og et efter-skat resultat på 1,4 mio. kr. Men Henrik forventer, at regnskabet for 2017 kommer til at se endnu bedre ud, blandt andet pga. successen hos eBay. Omsætningsstigningen regner han med bliver p. 3-4 mio. kr. med et par mio. kr. i resultat efter skat. Der er etableret en professionel fem mand stor bestyrelse for selskabet, ligesom Henrik har fået tilknyttet en personlig mentor, der samtidig er hans strategiske rådgiver ift. videre udvikling af virksomheden. „Det er mine chefer. Jeg har ikke noget at bruge en tantebestyrelse til. Jeg får aktiv sparring af både bestyrelse og rådgiver, som helt sikkert har en stor del af æren for virksomhedens vækst.

Autodele og autoophug står der i årsregnskabet. Men det er alene BMW, det handler om. Med en god del passion. Landets største udvalg af reservedele og udstyr står der på hjemmesiden, og så er Koed A/S samtidig autoriseret BMW serviceværksted.

The following two tabs change content below.
Patrick Blom Bachstein

Patrick Blom Bachstein

KoedBlogger & BMW entusiast. Har haft et alsidigt udvalg af BMW'er gennemårene, og kører nu E61 530d færge til daglig.
Patrick Blom Bachstein

Nyeste indlæg af Patrick Blom Bachstein (se alle)