Daniel Bøgh Schlander – BMW 325i E30

Patrick Blom Bachstein Mig & min BMW Leave a Comment

MIG & MIN BMW

 • Navn:
  Daniel Bøgh Schlander

  Beskæftigelse:
  Værkfører

 • Bil:
  BMW E30 325i 4d

  Motor:
  M20B25 2,5L

  Årgang:
  1998

Hvad er du glad for ved BMW?

Jeg er vokset op med BMW. Mine forældre, særligt min far, har altid ejet en BMW. I hele min familie har BMW været den foretrukne bil. Så det er egentligt bare en tradition, jeg har fortsat. Jeg har altid kørt BMW og kan ikke se mig selv køre andet. Dette er min femte bil.

Hvorfor er du så glad for lige denne model?

Jeg kan godt lide E30-serien. Den er meget klassisk BMW. Denne bil fremstår helt original. Den tidligere ejer har malet den, men ellers er der ikke rigtig lavet noget om på udseendet. Og så er den samme årgang, som mig. Jeg kører kun i den om sommeren, når vejret er godt som i dag. Ellers står den inde.

Hvor mange timer har du brugt på den?

Alt, alt for mange. Det kan vist slet ikke gøres op. Jeg kan godt mærke, at det bliver sværere og sværere at få originale dele til den som lister og kofanger, men denne her har det hele. Uden på er den helt original, men jeg har renoveret stort set alt, så det er rigtig mange timer, der er brugt der.
Bilen er holdt original, og samtlige dele er renoverede eller nye. Enkelte dele udskiftet med nogle fra nyere modeller for bedre køreegenskaber.

Hvilken detalje er du mest stolt af?

Hjulene fanger en del opmærksomhed. Det kræver en god del vedligehold for at holde dem blanke.

Er der noget, der skal ændres?

Der er ikke rigtig noget, der ikke er i orden på den, så det er mere fordi, jeg godt lide at arbejde på den. Det er ren kærlighed. Men jeg er gået i gang med at renovere en tilsvarende motor, så den også kommer på toppen.

The following two tabs change content below.
Patrick Blom Bachstein

Patrick Blom Bachstein

KoedBlogger & BMW entusiast. Har haft et alsidigt udvalg af BMW'er gennemårene, og kører nu E61 530d færge til daglig.
Patrick Blom Bachstein

Nyeste indlæg af Patrick Blom Bachstein (se alle)